Karagündüz Şehit Veysel Polater İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Bitiş Saatleri: 12.50-17.40
Isınma: Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Erçek Gölünün yanında yer alan okulumuz 5 derslikten oluşmaktadır. Öğrenci sayımız 82´dir. Isınma kalorifer ile sağlanmaktadır. İl/İlçe merkezine 38 kilometre mesafede olup ulaşımda özel öğretmen servisi kullanılmaktadır.

WEB - https://karagunduzilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAGÜNDÜZ MAH. 1204. SK. KARAGUNDUZ ILK ORTAOKULU BLOK NO 44 İPEKYOLU / VAN

Yerleşim Yeri - Karagündüz Mahallesi

Ulaşım Öğretmen Servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 38 km uzaklıktadır.